Cirka - What will have been

Område: Umeå
Arena/Plats: Väven
Kategori: Evenemang, Övrigt
Datum: Fredag 7 apr 2017 - lördag 8 apr 2017

Den australiensiska nycirkusgruppen C!RKA är tillbaka med en ny föreställning! What Will Have Been är en intim och gripande nycirkusföreställning som tänjer på gränserna för vad människokroppen kan göra.

Akrobatens mod blandas med dansarens skönhet när den australiensiska gruppen Circa utforskar och tänjer gränserna för vad nycirkus kan vara. Deras senaste produktion What Will Have Been är en intim, gripande och samtidigt halsbrytande nycirkusföreställning där kropparna är i ständig rörelse. Ömsom tätt sammanflätade, ömsom var för sig. Tre artister ackompanjerade av en violinist och elektronisk musik utmanar publikens föreställningar om människokroppens fysiska begränsningar. Våghalsigt och outsägligt vackert.

OM C!RCA
Den svenska publiken kunde se Circa senast 2011 och som kompani har de sedan 2006 turnerat i 33 länder på sex kontinenter. Deras produktioner får ett översvallande mottagande runt om i världen från såväl publik, arrangörer som kritiker. Circas signaturstil – att kombinera poetisk, fysisk skönhet, extraordinär cirkuskonst och en fördjupad användning av ljud, ljus och projektion – är både sensuell och storartad. En föreställning för alla som gillar dans, cirkus, nycirkus, visuella intryck eller helt enkelt en fantastisk helhetsupplevelse.

Arrangör: Umeå teaterförening i samarbete med studieförbundet Bilda.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
7 Apr
Fredag 7 apr 2017 19:00 - 20:15 Väven
8 Apr
Lördag 8 apr 2017 19:00 - 20:15 Väven

Länkar

Hotell

Hotel Aveny

Avstånd: 439 meter
Hotel Aveny är designhotellet som ligger mitt i centrala Umeå. Hotellet är utformat för dig med höga krav på kvalitet och service och som söker ett boende med spännande och annorlunda design. Här blandas teknik, färg, form och funktion till inspirerande miljöer.
Hotell

Scandic Plaza Umeå

Avstånd: 103 meter
Scandic Plaza ligger mitt i universitetsstaden Umeå, mellan gågatan och älven.
Hotell

Comfort Hotel Winn

Avstånd: 289 meter
Ett av Umeås modernaste och nyaste hotell mitt i centrum. Det här är hotellet för dig som gillar läcker design, shopping runt hörnet, gratis wifi och kaffe, skönt häng och Umeås bästa läge.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 7 apr 2017 19:00 - 20:15 @ Väven
  • Lör 8 apr 2017 19:00 - 20:15 @ Väven
OK

KartaBoka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.