Millencolin

Område: Umeå
Arena/Plats: Väven
Kategori: Konserter

Det legendariska bandet Millencollin startade 1992 i Örebro och gav ut sitt första album Tiny Tunes, senare kallat Same Old Tunes, 1994. Till följd av deras världs- och europaturnéer och musikens medverkan i allt från filmer till tv-spel hittar man Millencolin-fans i jordens alla hörn. I Umeå kommer bandet att lyfta taket på Väven.

Millencolins senaste- och åttonde album ”True brew” är det första de släppt på sju år. Lyriskt tacklar albumet moderna sociopolitiska problem på ett sätt som de aldrig gjort förut. T.ex. det växande problemet med nationalistiska och rasistiska partier hemma i Sverige men som även kan hittas nästan varsomhelst i västvärlden. ”Det blir en kontrast till vår förra skiva, som kanske är vår lugnaste och mest pompösa. Vi ville göra något som drog åt de influenser vi hade när vi startade bandet.” – Nikola Sarcevic (sångare och basist)

Arrangemanget har 18 års åldersgräns.

Snabbfakta

Åldersgräns
18

Kontaktinformation

Kontaktperson
Shauna Adams
E-post
[email protected]

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
350 kr Inträde 350 kr. Förköp i Vävens kulturreception, på vaven.se samt via ombud hos biljettcentrum.se  

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 18 nov 2017 19:30 - 22:00 @ Väven
OK

Karta


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.