Poetry Slam

Område: Umeå
Arena/Plats: Pipes of Scotland
Kategori: Övrigt
Datum: Torsdag 30 mar 2017

Poetry Slam är en tävling i scenpoesi, en känsloexplosion klädd i ord. Poeterna har tre minuter på sig att framföra sina dikter med inlevelse och språkliga finesser. Tävlingen avgörs sedan av publiken som subjektivt sätter poäng på dikterna och framförandet.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
30 Mar
Torsdag 30 mar 2017 19:00 - 21:00 Pipes of Scotland

Faciliteter och service

Mat & Dryck på plats
Fullständiga rättigheter

Länkar

Hotell

First Hotel Dragonen

Avstånd: 354 meter
First Hotel Dragonen är ett familjeägt hotell i centrala Umeå som renoverades 2014. Hotellet erbjuder 70 bekväma och modernt designade rum. Inom gångavstånd ligger Umeås shoppingområden, restauranger, Norrlandsoperan och Umeälvens härliga strandpromenad.
Hotell

Comfort Hotel Winn

Avstånd: 202 meter
Ett av Umeås modernaste och nyaste hotell mitt i centrum. Det här är hotellet för dig som gillar läcker design, shopping runt hörnet, gratis wifi och kaffe, skönt häng och Umeås bästa läge.
Hotell

Hotel Aveny

Avstånd: 52 meter
Hotel Aveny är designhotellet som ligger mitt i centrala Umeå. Hotellet är utformat för dig med höga krav på kvalitet och service och som söker ett boende med spännande och annorlunda design. Här blandas teknik, färg, form och funktion till inspirerande miljöer.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 30 mar 2017 19:00 - 21:00 @ Pipes of Scotland
OK

KartaBoka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.